U19-maajoukkueelle apua yritysmaailmasta – ”Tarkoituksenani on auttaa rakentamaan ryhmädynamiikkaa joukkueessa”

Jarmo Härmän taustavoimat vahvistuvat. Kuva: Juhani Järvenpää

Jarmo Härmän taustavoimat vahvistuvat. Kuva: Juhani Järvenpää

U19-maajoukkueen taustavoimiin on lisätty uusi nimi. Antti Seppälä (KTM) liittyy taustoille vahvistamaan ryhmädynamiikkaa ja pelaajien vastuuta uhreilijana toimimisen suhteen.

Seppälä avasi rooliaan Salibandyliiton tiedotteessa.

– Tarkoituksenani on auttaa rakentamaan ryhmädynamiikkaa joukkueessa, joka kokoontuu harvakseltaan ja jonka jäsenet ovat suurimman osan kisaperiodista kaukana toisistaan.

– Tavoitteena yhteistyössä on luoda läsnäoloa ja kontaktipisteitä joukkueen kesken myös etänä. Yhdessä valmennustiimin kanssa tulemme hyödyntämään uudenlaisia tapoja luoda vuorovaikutusta hyödyntämällä muun muassa nykynuorille sopivia toimintatapoja ja teknologiaa, Seppälä kertoi

U19-pääluotsin Jarmo Härmän mukaan ulkopuolinen apu tulee tarpeen.

– Koimme, että tiimimme tarvitsi lisää ulkopuolista näkemystä ryhmädynamiikan vahvistamiseen. Odotamme innolla nyt rakennetun suunnitelman toteuttamista. Pääsemme testaamaan maajoukkuetoiminnassa täysin uudenlaisia toimintamalleja, joilla tuetaan nuorten urheilijoiden valintoja myös arjessa. Samalla saamme myös yritysmaailman edustajan näkökulmia ja työkaluja ryhmäytymiseen, Härmä sanoitti.

Seppälä aloittaa pestissään kevään aikana ja on mukana kevään 2021 nuorten MM-kisoihin asti.