Kinnunen jatkaa peliuraansa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla

Iiro Kinnusen pelit jatkuvat ulkomailla. Arkistokuva: Esa Jokinen

Iiro Kinnusen pelit jatkuvat ulkomailla. Arkistokuva: Esa Jokinen
Sveitsiläisseura Ticino julkisti viime viikolla, että se on hankkinut suomalaispelaaja Iiro Kinnusen riveihinsä.

Kinnunen on edustanut viimeisen kolmen kauden ajan Divarin O2-Jyväskylää. Viimeisten kausien ajan hyökkääjä on ollut joukkueensa avainpelaajia iskien yli 40 tehopistettä jokaisella kaudella. Kinnunen palkittiin kaudella 2017-18 Divarin K-Rauta-pelaajana.

Blackbirdsissa, M-Teamissa ja O2:ssa yhteensä 122 Divarin ottelua pelannut Kinnunen on naulannut toiseksi korkeimmalla tasolla pisteet 82+115. Liigassa Kinnunen edusti M-Teamia kaudella 2015-16 17 ottelun verran (5+6).

Ticino pelaa Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla NLB:ssä.