Huhumylläri: Sarjanousija Storgårdsin perässä – Kohosen uran jatko näyttää epätodennäköiseltä

Mika Kohosen uran jatko ei vaikuta kovin todennäköiseltä tällä hetkellä. Kuva: Esa Jokinen

Mika Kohosen uran jatkuminen huipputasolla ei vaikuta kovin todennäköiseltä tällä hetkellä. Kuva: Esa Jokinen

Huhumylläri palaa pienoisen tauon jälkeen. Useampi miesten pääsarjajoukkue on julkaissut koko ensi kauden ryhmänsä, mutta jännättävää riittää edelleen.

Pohjanmaalta kantautui Pääkallo.fi:n tietoon mielenkiintosia uutisia. Kuuleman mukaan sarjanousija Nurmon Jymy on kiinnostunut puolustaja Erik Storgårdsista, josta tässä osiossa on kirjoitettu aiemminkin. Tiettävästi Storgårds ei ole tarttunut Jymyn liigatasoltakin katsottuna varsin avokätiseen tarjoukseen. Nähtäväksi jää missä Storgårds pelaa ensi kaudella.

Mika Kohosen, 43, kohtalo on tietysti kiinnostanut monia. Akillesjännevamma päätti viime kauden jo joulukuussa, ja loppukauden Kohonen valmensi Storvretaa Ruotsissa. Kohosen kuntoutus kohti kautta 2020-21 ei ole mennyt ihan suunnitellusti. Aiemminkin Iltalehdestä nostetun tiedon mukaan Kohonen kaipaisi signaalia myös mahdollisuudesta pelata MM-kotikisoissa.

Kohonen avasi tilannettaan ruotsalaisessa ”Nemo Möter En Vän”-podcastissa. Kohonen oli ohjelman ensimmäinen salibandyvieras. Lopettamisestaan Kohonen totesi, että on 80/20 -tilanne sen puolesta, että ura ei enää jatkuisi. Hän myös teroitti jutussa, että hänen mukaansa ei ole oikeaa aikaa lopettaa uraa, vaikka joidenkin mielestä sen pitäisi päättyä mestaruuteen tai muuhun sopivaan väliin.

Jakson voit kuunnella alla olevan linkin kautta ja Kohonen kertoo siinä myös monista muista aiheista, kuten masennuksestaan. Jakso on luonnollisesti ruotsinkielinen.