Divarit

Käsivarren Kipsi Suomen on pohjoisin salibandyseura

25.10.
2020
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliitolla on rekisteröityneitä jäsenseuroja yli 800. Näistä seuroista pohjoisimman salibandyseuran titteliä itsellään pitää KäKi eli Käsivarren Kipsi Enontekiöltä.

KäKin edesottamuksista löytyy todella vähän tietoa internetin syövereistä. Jotain KäKistä kuitenkin pystyy selvittämään. Miesten joukkue pelasi vielä viime kaudella vitosdivarissa, mutta tälle kaudelle ei joukkuetta löydy mistään. Enontekiön kunnan sivuilta selvisi, että hallivuoroja KäKi on varannut ainakin lapsille, naisille ja yleiseen käyttöön.

KäKi pelasi viime kaudella vitosdivarissa 16 ottelua ja voitti kolme Pohjois-Suomen lohkossa. Sarjasijoitus oli seitsemäs yhdeksän joukkueen sarjassa. Nils Juhan Juuso oli joukkueen tehokkain pelaaja, joka teki 14 ottelussa 23 pistettä. Juuso siirtyi kauden jälkeen SBC Levin riveihin.

Jos KäKin kohtalosta on tietoa, keskustelupalsta on avoinna tai voit laittaa sähköpostia osoitteeseen vihjeet@paakallo.fi.

Eerik Lukkari
Viestintää opiskeleva Eerik Lukkari on Pääkallossa työharjoittelussa.

Kirjoittaa salibandysta yli 100 pääsarjamaalin kokemuksella.

Twitter: @elukkari46