Suomen Cupin välieräparit arvottiin – viime kauden finalistit kohtaavat

Classic ja Nokian KrP mittelevät paremmuudesta cupin välierissä. Kuva: Esa Takalo

Classic ja Nokian KrP mittelevät paremmuudesta cupin välierissä. Kuva: Esa Takalo

Suomen Cupin välieräparit ovat nyt selvillä. Miehissä ja naisissa mukana on yhteensä kahdeksan F-liigajoukkuetta.

Miesten puolella toisessa välierässä kohtaavat Indians ja SPV. Indians ei ole koskaan Suomen Cupin finaalissa esiintynyt, ja SPV:n edellisestä finaaliottelusta on vierähtänyt hyvä tovi (2010-11). Toisessa parissa kohtaavat Tampereen Classic ja Nokian KrP, jotka pelasivat cupin voitosta viime kaudella Tallinnassa.

Naisten puolella NLA:n Koovee kohtaa NLA:n FBC Loiston. Näistä kumpikaan joukkue ei ole aiemmin pelannut cupin finaalissa. Toisessa välieräparissa kohtaavat viime kauden voittaja SB-Pro sekä Tampereen Classic.

Miehet:
Indians – SPV
Classic – Nokian KrP

Naiset:
Koovee – FBC Loisto
SB-Pro – Classic