Tšekin U19-maajoukkuekaksikko Indiansin A-poikiin – ”Otamme heidät mielellämme mukaan joukkueeseen”

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Tšekin alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajat Lukas Puncochar ja Petr Majak Majer siirtyvät Indiansin A-poikiin, espoolaisseura kertoo kotisivuillaan.

Puolustajana pelaava Puncochar, tässä kuussa 18, siirtyy Heimoon Bulldogs Brnosta, vasemmassa laidassa hyökkäävä Majer, ensi kuussa 18, Floorball Chodovista.

– Lukas ja Petr olivat minuun yhteydessä toissa viikon lopulla. Tsekeissä koronatilanne on sulkenut maan sarjat ja he toivoivat päästä harjoittelemaan ja pelaamaan seuraamme. Meillä oli tällä hetkellä tilaa A-pojissa, joten otamme heidät mielellämme mukaan joukkueeseen, kunnes tilanne Tsekeissä normalisoituu, Indiansin valmennuspäällikkö Juha Seppä kommentoi seuran uutisessa.

Tšekissä sarjatoiminta ja joukkueharjoittelu laitettiin tauolle maan hankalan koronatilanteen takia. Niinpä monet nuoret pelaajat ovat etsineet tilapäisiä pelipaikkoja Suomesta ja Ruotsista. Muun muassa EräViikinkien A-pojissa ja Divaria pelaavassa Akatemia-joukkueessa tšekkivahvistuksia on jo nähty kaukalon puolella.

Lähde: Indiansin tiedote