Liiton väistyvällä hallituksella viimeinen kokous – salibandykautta voidaan jatkaa toukokuun loppuun asti

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliiton väistyvä hallitus kokousti viime viikolla viimeisen kerran kolmivuotiskaudellaan. Kokouksia kertyi vuonna 2020 kaikkiaan 22.

Kilpailukauden suhteen tehtiin linjauksia. Lähtökohtaisesti kausi pyritään päättämään normaalien aikataulujen puitteissa, mutta kilpailukauden ollessa tälläkin hetkellä keskeytettynä, on kautta mahdollisuus jatkaa 31.5. 2021 asti.

Tyttöjen (16-, 18- ja 21-vuotiaat) ja poikien (15- ja 16-vuotiaat) sarjajärjestelmiä tullaan uudistamaan kaudesta 2021-2022 lähtien. Sarjajärjestelmät tullaan julkaisemaan helmikuussa.

Erinäisten peruuntuneiden maajoukkuetapahtumien ja muiden toteutumatta jääneiden kulujen vuoksi Salibandyliiton vuoden 2020 tulos tulee olemaan selkeästi ylijäämäinen. Tämän vuoksi hallitus on päättänyt jakaa 150 000 euron lahjoituksen Salibandyn tuki -säätiölle, joka jakoi tukia saman summan verran keväällä seuroille koronakriisin yltyessä pahimpaan vaiheeseen.

Taloudellisia lukuja ei avattu sen tarkemmin liiton tiedotteessa, vaikka ylijäämästä puhutaan. Siinä kuitenkin kerrottiin, että seurojen kauden toisen sarjamaksun eräpäivää on siirretty kuukaudella 15.2. 2021 asti.

Uusi hallitus kokoontuu ensi kerran 26.1. 2021.

Uutinen on luettavissa täältä