Pääsarjojen tulokset ja koosteet viikolla 8 – SaiPa voiton päässä pudotuspeleistä, SSRA:lla vahva viikonloppu

SaiPa peittosi ErVin kahdesti. Kuva: Juhani Järvenpää

Helmikuun viimeisellä viikolla, etenkin viikonloppuna pääsarjoissa riitti ohjelmaa ja dramaattisia käänteitä.

Miesten F-liigan ja Divarin runkosarjat paketoitiin lauantaina. Niistä voit lukea tarkemmin lauantain julkaistusta tulosuutisesta.

Divarissa pudotuspeliparit valittiin jo lauantai-iltana. Miesten F-liigan osalta valinnat julkaistaan tiistaina.

Naisten F-liigassa sijoitussarjat jatkuivat Oulussa ja Tampereella. SSRA päihitti lauantaina PSS:n 7–5. Sunnuntaina se kiihdytti SB-Prota vastaan jo 5–0-johtoon, mutta nurmijärveläiset tulivat tasoihin kolmannen erän 10-minuuttisella tehojaksolla. Ankat kuitenkin käänsivät ottelun vielä edukseen 8–5 ja nousi sijoitussarja A:n kärkeen.

Sijoitussarja B:ssä Koovee isännöi sekä Classicia että Loistoa Ideaparkissa. Molemmista otteluista oli tuloksena jatkoaikatappio.

Naisten liigan pudotuspelikarsinnoissa SaiPa on lähellä pudotuspelejä ja A-sarjan paikkaa. Se voitti EräViikingit kahteen otteeseen ja on enää voiton päässä jatkopaikasta. Toisessa parissa Pirkat ja TPS päätyivät kahdesti jatkoajalle. Turkulaiset onnistuivat kuitenkin voittamaan molemmat ottelut ja ovat SaiPan tavoin voiton päässä pudotuspeleistä.