Divarit

Salibandyn tuki -säätiö jakaa avustuksia divariseuroille ja vähävaraisille – avustushaut nyt julki

23.02.
2021
Divarit

Kuvituskuva: Ville Vuorinen

Salibandyn Tuki -säätiö jakaa avustuksia yleisötuloja menettäneille Divarin seuroille sekä vähävaraisten harrastamisen mahdollistamiseen, Salibandyn tuki -säätiö tiedottaa.

Korona-avustus salibandyn miesten I-divisioonasarjatason seuroille

Salibandyn Tuki -säätiö on päättänyt avata kohdennetun haun salibandyn miesten I-divisioonatason seuroille. Tavoitteena on tukea divariseuroja tilanteessa, jossa viranomaispäätöksen seurauksena ottelutapahtumat joudutaan järjestämään suljetuin ovin ilman yleisöä. Säätiö voi käyttää avustuksiin yhteensä enintään 50 000 euroa.

Avustus koskee 1.12.2020 jälkeen tyhjille katsomoille pelattujen kotiotteluiden tulonmenetyksiä divarin runkosarjassa. Avustuksen hakeminen suoritetaan täyttämällä joukkueiden yhteyshenkilöille toimitettavan linkin kautta webropol-lomake, jossa tiedustellaan tyhjille katsomoille pelattavien runkosarjaotteluiden tulonmenetyksiä. Näiden tietojen lisäksi avustuksia jaettaessa huomioidaan joukkueiden runkosarjan kotiotteluiden määrä 1.12.2020 jälkeen sekä runkosarjan katsojakeskiarvot kausilta 2018-19 sekä 2019-20.

Hakuaika on 22.2.-28.2.2021

Lisätiedustelut: Jari Kinnunen, säätiön asiamies
0400 529 000
jari.kinnunen@salibandy.fi

Avustus vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien turvaamiseksi

Salibandyn Tuki -säätiö julistaa Salibandyliiton jäsenseuroille haettavaksi avustuksia yhdenvertaisten ja tasa-arvoisten harrastamismahdollisuuksien tukemiseen. Avustuksilla edistetään yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia liikunnan harrastamismahdollisuuksia sekä mahdollistetaan syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten harrastaminen salibandyseuroissa. Salibandyseuroille myönnettävät avustukset kohdennetaan suoraan vähävaraisten perheiden nuorille ja lapsille heidän harrastustoimintansa tukemiseksi, hankintoihin tai harrastustoimintaan. Säätiö voi käyttää avustuksiin enintään 20 000 euroa.

Tuen myöntämisen kriteereissä ensisijaisessa asemassa ovat seurat, joilla on valmiiksi luotuja järjestelmiä, toimintatapoja tai rahastoja tukea vähävaraisten harrastusmahdollisuuksia.

Hakuaika on 22.2.-9.4.2021.
Haku suoritetaan linkin takana olevalla hakulomakkeella

Lisätiedustelut: Jari Kinnunen, säätiön asiamies
0400 529 000
jari.kinnunen@salibandy.fi

Teksti: Salibandyn tuki -säätiö

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira