IFF laittaa pystyyn Hall of Famen – ensimmäiset valinnat julkaistaan Uppsalassa ja Helsingissä

IFF:lle Hall of Fame.

IFF:lle Hall of Fame.

Kansainvälinen salibandyliitto IFF on laittanut alulle Hall of Fame -hankkeen. Ensimmäisiä valintoja tullaan julkaisemaan marraskuun Uppsalan naisten MM-kisojen ja joulukuun Helsingin miesten MM-kisojen yhteydessä.

IFF on saanut yhteensä yli 50 hakemusta kaikkiaan yhdeksästä maasta. Valintakomitea kokoontuu syyskuun lopussa tai viimeistään lokakuun alussa tekemään päätöksiä ensimmäisistä valinnoista. Toistaiseksi ei kerrottu tarkempia kriteereitä valittavista, eikä niitä ilmeisesti ole vielä päätettykään.

Lisää uutisia IFF:n viimeisimmästä kokouksesta

Hall of Famen valintakomitea:

IFF:n hallitus:
Stephen King (Australia), Martin Klabere (Ruotsi), Agata Plechan, ATC (Puola), Filip Suman (Tshekki) ja Kaarina Vuori (Suomi)

Maajoukkuevalmentajat:
David Jansson, Sveitsin miesten päävalmentaja (Ruotsi), Petri Kettunen, Tshekin miesten päävalmentaja (Suomi), Giorgio Battaini, entinen Italian naisten päävalmentaja (Italia) and Zednek Skruzny, entinen Tshekin miesten päävalmentaja (Tshekki)

ATC:n edustajat:
Lara Heini (Sveitsi) ja Sergio Garces (Espanja)

IFF Media:
Jürg Kihm (Sveitsi) ja Mari Myllärinen (Suomi)

IFF:n myyntikoordinaattori:
Tero Kalsta (Suomi)