U19-maajoukkueen taustaryhmä seuraavaan MM-projektiin näyttää tältä

Jarmo Härmän jatkosopimus julkaistiin jo ennen elokuussa pelattuja nuorten MM-kisoja. Kuva: Ville Vuorinen

Jarmo Härmän jatkosopimus julkaistiin jo ennen elokuussa pelattuja nuorten MM-kisoja. Kuva: Ville Vuorinen

Suomen Salibandyliiton hallitus kokoontui viime viikolla tärkeiden asioiden äärelle.

Suurten linjausten lisäksi hallitus päätti miesten U19-maajoukkueen pesteistä. Ryhmään liittyy tällä tietoa yksi uusi henkilö ja se on EräViikingeissä työskentelevä Miro Mäkelä, joka vahvistaa valmennusta.

Päävalmentajana jatkaa Jarmo Härmä, jonka sopimus päättyy 31.5. 2023. Kahden vuoden jatkopahvit tekivät Jarno Ihme (valmennus), Mikko Hernetkoski (valmennus), Jiri Kirsilä (joukkueenjohtaja), Ilona Ihalainen (fysio-huolto) ja Aleksi Nenonen (fysio-huolto).

U19-miesten MM-kisat pelataan vuonna 2023 Fredrikshavnissa Tanskassa.