Tämän vuoden viimeiset ja ensi vuoden ensimmäiset F-liigaottelut pelataan tällä viikolla – katso ohjelma

Indians ja TPS kohtaavat sunnuntaina Espoossa. Kuva: Anssi Koskinen

Indians ja TPS kohtaavat sunnuntaina Espoossa. Kuva: Anssi Koskinen

Vuoden viimeisellä viikolla pelataan F-liigan otteluita miesten ja naisten sarjassa. Keskiviikkona pelataan kaksi miesten liigan ottelua, torstaina yksi naisten liigan peli ja sunnuntaina viisi miesten liigan peliä.

Keskiviikon peleistä LASB (10.)-Steelers (13.) on liigan vanha hämäläisklassikko. Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, ja vierasjoukkue Steelers vielä lahtelaisia enemmän. Steelersillä on vielä sunnuntaina todella tärkeä peli sarjapaikkakilvoittelun osalta Nurmon Jymyä vastaan (11.).

Naisten liigan viikon ainoassa pelissä FBC Loisto ja PSS mittelevät Turussa. PSS johtaa NLA:ta ja Loisto on tällä hetkellä viidentenä sarjassa.

Pisteitä kaipailee myös SPV (9.), jolla on kahden ottelun viikko edessään. Keskiviikkona se kohtaa juhlallisuuksien kera Karhut (12.) kotonaan. SPV kaipaa pisteitä jokaisesta pelistä, sillä pudotuspeliviivaan on neljän pisteen matka. Ottelun yhteydessä jäädytetään Tuukka Kivirannan pelipaita.

SPV:n viikon toinen peli on erittäin tärkeä pistemielessä. SPV kohtaa OLS:n Oulussa ja tarvitsee voiton oululaisista, jotka ovat sarjassa seitsemäntenä. Pohjalaisten kohtaaminen on myös Ruudun studiopeli. Karhuilla on viikolla vielä toinen peli EräViikinkejä (8.) vastaan.

Sunnuntaina kohtaavat myös Indians (5.) ja koronakaranteenista vapautuva TPS (6.). Molemmat havittelevat vielä kotietua runkosarjasta. Sarjajumbo Tiikerit haastaa sarjan kakkosena olevan Oilersin sunnuntaina, ja hakee kauden toista voittoaan.

Viikon ohjelma:

Keskiviikko 29.12.
18:30 Seinäjoen Urheilutalo SPV – Karhut
18:30 Suurhalli Areena LASB – Steelers

Torstai 30.12.

NLA
18:30 Sport Garden FBC Loisto – PSS

Sunnuntai 2.1.
17:00 Mosahalli EräViikingit – Karhut
17:00 Otahalli Indians – TPS
17:00 Seinäjoen Urheilutalo SPV – OLS Ruudun Studiolähetys
17:00 Loimua Areena Steelers – Jymy
17:00 Trio Sport Center Tiikerit – Oilers

Ottelut lähetetään Ruudun fanikamera-tuotantoina.