Veera Kauppi loukkaantui Ruotsissa – poissa pelikentiltä ainakin runkosarjan loppuun asti

Veera Kauppi (taustalla) loukkaantui Ruotsin liigassa perjantaina. Kuva: perwiklund.se

Maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 2021 valittu salibandytähti Veera Kauppi loukkaantui perjantaina liigaottelussa Siriusta vastaan. Expressen kertoi sunnuntaina, että Kauppi on poissa pelikentiltä ainakin Superliigan runkosarjan loppuun asti.

Kauppi loukkaantui ottelussa jo ensimmäisellä minuutilla sattuneessa törmäyksessä ja tilanteen näet alla olevalta videolta. Käteen tuli murtuma ja se tulee olemaan kipsattuna artikkelin mukaan neljä viikkoa.

Jutun mukaan paluu pelikentille on lähtökohtaisesti odotettavissa noin maaliskuun puolivälissä eli Superliigan pudotuspeleihin mennessä hyökkääjä olisi jälleen pelikentillä. Huonoimmassa tapauksessa Kaupin kausi on jo ohi.

– Todella ikävä tapaus, mutta olen yrittänyt ajatella positiivisesti. Tämä taisi olla kuitenkin paras vastaus mitä tässä tilanteessa voin saada, Kauppi kommentoi Expressenille tilannettaan.

Kauppi on iskenyt joukkueelleen 44 pistettä 14 ottelussa. Thorengruppen on tällä hetkellä Superliigan piikkipaikalla, mutta Pixbo hönkii pisteen päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.