Viikon kysymys: Minä vuonna Classicin dynastia murenee?

Classicille ei ole löytynyt varsinaista pysäyttäjää pitkään aikaan. Kuva: Esa Takalo

Classicille ei ole löytynyt varsinaista pysäyttäjää pitkään aikaan. Kuva: Esa Takalo

Classic on juhlinut miesten liigan mestaruutta vuosina 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2021. Sen lisäksi se on dominoinut useimpina vuosina myös runkosarjassa.

Eikä sovi unohtaa sitäkään, että se on voittanut samalla aikajanalla Suomen Cupin useaan otteeseen. Tällä hetkellä se johtaa F-liigan runkosarjaa selkeällä erolla ja on matkalla jälleen runkosarjan voittoon. Se on siis myös kauden 2021-22 isoin ennakkosuosikki mestariksi.

Orastavaa yskimistä sen koneessa on kuitenkin ollut aika ajoin ja MM-kotikisojen värittämä kausi on ollut sille hankala jos katsoo joukkueen poissaoloja. Joka tapauksessa mikään joukkue Classicin takana ei ole ollut mitenkään ylivoimainen haastajaehdokas.

Viikon kysymys: Minä vuonna Classicin dynastia murenee? (äänestää voit keskustelufoorumilla.

Vastauksen perustelu on jälleen paikallaan. Sen lisäksi olisi hyvä mainita mikä joukkue on seuraava Suomen mestari.

Edellisen Viikon kysymyksen tulos on jäänyt julkaisematta, mutta julkaistaan se tässä. Kysymyksessä kysyttiin, että kumpi on parempi: salibandyn uusi vai vanha rankkarisääntö? Uusi sääntö vei lopulta voiton äänestyksessä keräten 53,7% äänistä. Vanhaa sääntöä kannatti siis lähes puolet vastaajista.