MM-kisoissakin dominoinut Veera Kauppi vuoden naispelaaja Suomessa

Maajoukkueen kapteeni Veera Kauppi otti myös vahvasti julkisesti kantaa MM-kisojen alla. Kauppi kritisoi MM-areenaa, joka oli normaaleihin MM-kisoihin nähden pieni. Kuva: salibandy.fi

Maajoukkueen kapteeni Veera Kauppi otti myös vahvasti julkisesti kantaa MM-kisojen alla. Kauppi kritisoi MM-areenaa, joka oli normaaleihin MM-kisoihin nähden pieni. Kuva: salibandy.fi

Salibandyliiton hallitus valitsi Veera Kaupin vuoden 2021 naispelaajaksi Suomessa.

Kauppi juhli viime vuonna Ruotsissa sekä sarjan että cupin mestaruutta Team Thorengruppenin paidassa ollen samalla joukkueen kantava voima. Ruotsin mestaruus oli Kaupille uran ensimmäinen kokonaisen kauden mestaruus.

Uppsalan MM-kisoissa hyökkääjä oli ilmiliekeissä. Kauppi iski pisteet 15+5 voittaen pistepörssin, oli turnauksen arvokkain pelaaja ja valittiin turnauksen tähdistöön. Huippuotteista huolimatta Suomi taipui hopealle turnauksessa.

Innebandymagazinet valitsi Kaupin maailman parhaaksi naispelaajaksi ja urheilutoimittajat vuoden salibandypelaajaksi. Liiton hallitus on valinnut vuoden poikapelaajaksi Alpo Laitilan ja tyttöpelaajaksi Suvi Hämäläisen. Vuoden miespelaaja julkaistaan sunnuntaina.