Rangers säilyi Divarissa, nousija ratkeaa ensi lauantaina – tässä koosteet pääsarjojen viime viikon otteluista

Kirkkonummi Rangersin kausi sai onnellisen päätöksen: joukkue jatkaa Divarissa myös ensi kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää

Kirkkonummi Rangers selvitti Divarikarsinnan molemmat vaiheet voitoin 2-0 ja säilytti paikkansa Divarissa. Toisessa karsintaparissa ratkaisu siirtyi.

Rangers ratkaisi karsintaparin SBS Wirmoa vastaan voittamalla sunnuntaina Mynämäellä 7-5. Helpolla kirkkonummelaisten vierasvoitto ei irronnut: SBS Wirmo meni kolmannen erän alussa 4-3-johtoon, mutta sitten esiin nousi Lauri Näränen: hän iski pelin tasoihin ennen kolmannen erän puoliväliä ja voittomaalin heti perään juuri, kun viimeinen kymmenminuuttinen oli alkanut. Loppunumerot sinetöi tyhjiin toinen kahden maalin tekijä Samuli Alaluusua.

Divariin saadaan yksi nousija, joka tulee Jyväskylästä tai Loviisasta. Happee Steamersin ja Torin ottelupari on tasan 1-1, kun molemmat voittivat viikonloppuna kotiottelunsa. Divaripaikka ratkeaa lauantaina 16.4., kun joukkueet kohtaavat kolmannessa ottelussa Jyväskylän Palokassa kello 18.

Divarikarsinnan kautta Divarista putosi tamperelainen Soittorasia, joka taipui ensimmäisessä vaiheessa SBS Wirmolle voitoin 1-2.

PSS – TPS 3-4 (voitot 0-1)

EräViikingit – Classic 4-3 ja. (EräViikingeille SM-pronssia)

Sunnnta

TPS – PSS 7-2 (voitot 2-0)

Miesten F-liigakarsinnat, välierävaihe (3 voittoa)

Josba – SaiPa 4-2 (voitot 2-1)

FBC Turku – Hawks 4-8 (voitot 2-1)

SaiPa – Josba 7-5 (voitot 2-2)
Hawks – FBC Turku 2-5 (FBC Turku F-liigakarsinnan finaalivaiheeseen voitoin 3-1)

Josba – SaiPa 3-2 (FBC Turku F-liigakarsinnan finaalivaiheeseen voitoin 3-2)

Miesten Divarikarsinnat, 2. vaihe (2 voittoa)

Rangers – SBS Wirmo 9-2 (voitot 1-0)
Happee Steamers – Loviisan Tor 5-3

SBS Wirmo – Rangers 5-7 (Rangersille Divaripaikka voitoin 2-0)
Loviisan Tor – Happee Steamers 7-5 (voitot 1-1)