Juniorit

Happee ja O2-jyväskylä muodostavat yhteistoimintajoukkueen junioreihin

12.05.
2022
Juniorit

Yhteistoimintajoukkue on historian ensimmäinen Happeen ja O2-Jyväskylän välillä. Kuva: Salibandyliitto

Happee ja O2-jyväskylä muodostavat yhteistyössä P14 kilpajoukkueen kausille 2022-24.

Joukkueen on määrä harjoitella yhdessä ja pelata Salibandyliiton aluesarjassa. Ensimmäisellä kaudella joukkue toimii nimellä O2JKL/Happee ja toisella kaudella nimellä Happee/O2JKL. Joukkue pelaa puoliksi molempien seurojen pelipaidoilla.

Yhteistoimintajoukkueen tarkoituksena on säilyttää pelaajamäärä ikäluokassa mahdollisimman korkeana, ja ehkäistä pelaajien lopettamista. Yhteistyö mahdollistaa laadukkaan toimintaympäristön sekä pelaajille että valmentajille. Molemmilla seuroilla on ajatuksena jatkaa toimintaa myös vuoden 2024 jälkeen.

Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen kommentoi alkavaa yhteistyötä Happeen nettisivuilla.

– Tässä yhteistyössä näkyy, kuinka molemmat seurat haluavat toimia vastuullisesti ja mahdollistaa laadukkaan harrastus- ja kilpatoiminnan lapsille ja nuorille salibandyssa. Jyväskyläläiselle juniorisalibandylle tämä on hieno ja historiallinen asia. Se tulee näkymään koko tämän ikäluokan toiminnassa positiivisesti tulevaisuudessa.

O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen kertoi yhteistyöstä Happeen sivuilla seuraavasti:

– Yhteistyö seurojen välillä kilpatoiminnassa tässä laajuudessa on täysin uusi asia ja odotankin innolla minkälaisia mahdollisuuksia se meille avaa Jyväskylässä. Sen sijaan, että suuntaisimme energiaamme epäoleellisiin asioihin, pääsemme yhdessä kehittämään ikäluokan toimintaa pelaajien ja valmentajien parhaaksi.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.