NAFL-blogi: Viimeiset kuulumiset ennen pelejä

NAFL-kausi alkaa viikonloppuna. Kuvituskuva: salibandy.fi

NAFL-kausi alkaa viikonloppuna. Kuvituskuva: salibandy.fi

Nyt on reilu viikko itsellä takana Amerikan maita ja jet lagista päästy eroon. Ensimmäiset muutama päivänä meni turistina New Yorkissa, jonka jälkeen oli lento Dallas-Fort Worthin lentokentälle.

Ensimmäiselle visiitille tällä suunnalla otettiin AirBnb Fort Worthin keskustasta, jotta saamme parhaan kosketuksen kaupungin elämään. Kovin on yritetty seikkailla ja tutustua uuteen kotikaupunkiin, mutta yli 40 asteen varjolämpötila hidastaa hieman tätä prosessia. Kuluneen viikon aikana muutkin joukkueen pelaajat ovat pikkuhiljaa saapuneet paikalle, ja joukkue alkaa suurimmalta osalta olemaan edes saman aikavyöhykkeen sisällä. Vielä muutamaa kaveria odotellaan saapuvaksi ennen ensimmäisiä pelejä juhannusaattona Fresnossa.

Tällä viikolla tiistaina saimme ensimmäiset yhteiset harjoittelut lähes kokonaisena joukkueena, sekä pelasimme 4vs4 harjoitusottelun paikallista North Texas Floorball Associationia vastaan. Vaikka reilu kentällinen Jaguarsin pelaajia haettiin suoraan treeneihin lentokentältä yli 10 tunnin lennon jälkeen, oli Jaguars joukkueista vahvempi jokseenkin selvin lukemin. Kuitenkin hauskaa pidettiin ja oli kiva päästä pelikentille pienen tauon jälkeen karistelemaan ruosteita ja jännitystä pois.

Seuraavaksi edessä aikainen herätys torstaina, juna lentokentälle ja nokka kohti Fresnoa. Fresnossa päästään perjantaina vetämään aamutreenit koko joukkueen kanssa ja illalla sitten avataan kausi kotijoukkue Fresno Forcea vastaan. Koska pelit pelataan länsirannikon aikavyöhykkeellä, niin Suomessa kyseinen peli tulee aikaisin lauantaiaamulla klo 5.00. Pelit näkyvät SolidSportin palvelussa ja toivottavasti saadaan mahdollisimman moni silmäpari myös Euroopan aamuhämärästä mukaan!

(teksti on kirjoitettu keskiviikkona)

Well, it’s been over a week now in the US for me and the jet lag seems to be gone by now. The first few days I spent as a tourist in New York until my flight to Dallas-Fort Worth. For the first visit here, we booked an AirBnB close to Fort Worth center so that we can get to know the city life. We have tried to roam around the city as much as possible but the 40C heat has slowed us down a lot. During this week most of the players have also arrived here and we almost have our whole Jaguars team even in the same time zone. We’re still waiting on a few guys to meet us up before the first game of the season in Fresno.

This week we had our first floorball practice on Tuesday, and we had an exhibition game against the local North Texas Floorball Association team. Even though we picked a lot of our players up form the airport just before the game, after a 10+ hour flight, the Jaguars were the stronger team. But I think we all had fun and it was good to get on a field to shake off the rust and jitters.

Next up on Thursday, early in the morning, we’ll hop on a train to the airport and make our way towards Fresno. In Fresno we’ll have morning practice on Friday and then the first ever game in the evening against the host team, Fresno Force. Due to the games being played on the Pacific time zone, the game will start early Saturday morning 5.00 Finnish time. The games will be streamed on SolidSport and we’re hoping that well get some early birds from Europe with us!