Viikon kysymys: Eteneekö Nurmon Jymy F-liigan pudotuspeleihin?

Jymy selätti Classicin sunnuntaina. Kuva: Juha Käenmäki

Jymy selätti Classicin sunnuntaina. Kuva: Juha Käenmäki

Nurmon Jymy aloitti kauden vahvasti keräten kahdesta ensimmäisestä pelistä viisi pistettä ja on sarjakärjessä F-liigan avausviikonlopun jälkeen. ”Päävastustaja” OLS kaatui 10-2 ja hallitseva mestari Classic vielä rankkarikisassa sunnuntaina.

Liigaa on toki pelaamatta vielä yli 30 kierrosta ja esimerkiksi SPV ei ole edes aloittanut pelejään. Joka tapauksessa vahva avaus nostaa varmasti myös odotuksia niin Pohjanmaalla kuin sen ulkopuolellakin.

Hirveän moni ei tainnut arvioida Jymyä pudotuspeleihin. Alun perusteella sillä on perustellut mahdollisuudet jatkaa kevään ratkaisupeleihin.

Viikon kysymys: Eteneekö Nurmon Jymy F-liigan pudotuspeleihin?

Perustelethan vastaustasi.