Kelpaako piste: Tässä on Divarin tähdistöjoukkue – miten sikermä pärjäisi liigassa?

Arvostiko Niklas Niemi itsensä Divarin tähdistöön? Se selviää jaksosta. Kuva: Juhani Järvenpää

Arvostiko Niklas Niemi itsensä Divarin tähdistöön? Se selviää tuoreimmasta jaksosta. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste? -salibandytuoteperhe elää viidennettä jaksoaan, ja tällä viikolla ollaan massiivisten kysymysten ympärillä.

Viidennessä jaksossa tavanomaisten kierroskatsauksen ja ottelunostojen lisäksi keskustellaan, miten Inssi-Divari pärjäisi ulkomaalaisessa vertailussa. Tämän lisäksi kasataan Allstar-joukkue tämän kauden Divarista. Kuulijapuhelussa vieraana on O2-Jyväskylän Elmo Lavonen ja TOP-listassa arvioidaan Divarin parhaat valmentajat.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.