MM-kisoja voi nyt seurata uuden media-alustan kautta – pelejä ei näe enää Youtuben kautta

IFF:n uusi applikaatio palvelee salibandynälkäisiä MM-kisoissa. Kuva: Anssi Koskinen/IFF

IFF:n uusi applikaatio palvelee salibandynälkäisiä MM-kisoissa. Kuva: Anssi Koskinen/IFF

Salibandyn MM-kisoja voi seurata nyt ensimmäisen kerran IFF:n oman media-alustan kautta.

Sveitsin kisoihin valmistuneen applikaation verkkoversio löytyy täältä ja se vaatii rekisteröitymisen. Tällä hetkellä sen voi ladata Applen mobiililaitteisiin, mutta Android-versio odottaa edelleen vahvistusta Play-kaupassa, joten se ei ole vielä käytössä. IFF:n puolelta on Pääkallon tietojen mukaan yritetty vauhdittaa vahvistusprosessia.

Applikaatiosta löytyvät otteluiden tulokset, tilastot, livetapahtumat, kuvat, maalikoosteet sekä ottelustriimit. Omien suosikkijoukkueiden tapahtumia voi seurata ilmoituksilla seuraamalla joukkuetta applikaatiossa. Mukana on myös sosiaalisia elementtejä, sillä käyttäjä voi ladata sinne kuvia ja videoita sekä keskustella muiden fanien kanssa chatin kautta.

Jos haluat katsoa turnauksen kaikki pelit IFF:n applikaation kautta se maksaa 19,99 euroa. Yksittäisen ottelun hinta on 4,99 euroa. Maalikoosteet ja muut ominaisuudet ovat käytössä ilmaiseksi, mutta otteluita ei näe enää mistään ilmaiseksi, ellei Ylen näyttämiä Suomen pelejä huomioida. Tänä vuonna pelejä ei siis enää näytetä IFF:n Youtube-kanavalla, eikä sinne ainakaan tällä tietoa ole tulossa myöskään maalikoosteita.

Applen käyttäjät pääsevät kiinni uuteen versioon lataamalla uusimman version Applen kaupasta.

Suomen pelit on katsottavissa Ylen kanavilla. MM-kisat pelataan 5.-13.11. Zurichissa ja Winterthurissa.