KalloCast: Haastattelussa BB-voittaja Reeo Tiiainen: ”Kyllä mä tiesin mitä se on”

Kuva: BB-Reeon fanit

Kuva: BB-Reeon fanit

Tuorein KalloCastin jakso on järjestyksessään 116. Kyseessä on spesiaalijakso, jossa haastatellaan tuoretta BB-voittajaa Reeo Tiiaista.

Tiiainen voitti tositv-ohjelman marraskuun lopussa oltuaan Big Brotherin huomassa kaikkiaan 12 viikkoa. KalloCastin kuuntelijoille mies on tietysti tuttu myös tästä salibandyohjelmasta. Jaksossa käydään läpi Tiiaisen taivalta BB-talossa, mutta mukana on myös salibandyasioita sekä muuta tavalliseen elämään liittyvää asiaa.

Tämän viikon jaksossa siis haastattelijana Joel Siltanen ja tällä kertaa haastateltavan roolissa BB-mestari Tiiainen. Jakso nauhoitettiin poikkeuksellisesti myös Instagramin livevideona (alla), joka saattaa kuulua rakenteessa. Ensi viikolla KalloCast on täydessä vahvuudessa, kun jäsen Toni Lötjönenkin saadaan paikan päälle.

Löydät jakson Spotifysta ja Itunesista.

Livevideo:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Pääkallo.fi (@paakallofi) jakama julkaisu