Podcastit

Kelpaako piste: Katsaus Divari-seurojen pelaajamassaan – ”Liiganousu ei vaikuta junioriputkeen”

09.12.
2022
Podcastit

Kelpaako piste? pui Divari-seurojen elinvoimaisuutta pelaajalähtöisesti. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste? -podcastin yhdeksäs jakso pureutuu Divari-seurojen elinvoimaisuuteen, ja kysyi asioista suoraan seuroilta.

Yhdeksännessä jaksossa pureudutaan Inssi-Divari seurojen juniorituotantoon seuroille lähetetyn kyselyn pohjalta. Kuulijapuhelussa Ville Alkki perkaa Kooveen kauden alkua sekä kuuntelijoita paljon kiinnostanutta valmentajakaksikon henkilökohtaista elämää. TOP3-listassa tällä viikolla joukkueellen tärkeimmät pelaajat.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divari pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen