Mustonen ja Silvonen palaavat Oilersiin – ”Varusmiespalvelus Upinniemessä tulee toki vaikuttamaan arkeen”

Jesper Silvonen (vas.) palaa Oilersiin. Kuva: Juha Käenmäki

Jesper Silvonen (vas.) palaa Oilersiin. Kuva: Juha Käenmäki

Esport Oilers tiedotti perjantaina, että Jesper Silvonen ja Justus Mustonen palaavat joukkueen vahvuuteen kaudella 2023-24.

Silvonen, 21, pelaa tällä hetkellä Sveitsin Waldkirch-St. Gallenin joukkueessa. Cupin ja liigan peleissä 19 otteluun on kertynyt 19 tehopistettä. Silvonen on pelannut Oilersin kanssa liigassa 57 peliä kolmella kaudella tehoin 12+9.

– Loistavat fiilikset tulla takaisin Öljymiehiin. Helppo tulla tuttuun seuraan tuttujen äijien luokse. Vaikka kausi täällä on ollut mieletön, on takaisin tulo Suomeen paras vaihtoehto tässä tilanteessa, Silvonen kommentoi.

Mustonen, 20, on pelannut Regazzi Verbano UH Gordolan paidassa Sveitsin NLB:tä tehoin 15+10. Liigakokemusta Mustosella on kaikkiaan kahdeksan pelin verran Oilersista. Mustonen on pelannut Divaria Rangersissa 54 peliä tehoin 17+19.

– Hyvät fiilikset kun pääsee jälleen pukemaan Öljypaitaa päälle ja tuttuun joukkueeseen. Varusmiespalvelus Upinniemessä tulee toki vaikuttamaan arkeen, mutta lähdetään silti taistelemaan peliajasta.