Suomalaisjoukkueiden Champions Cup-voittoon ei löytynyt suurta uskoa foorumilla

TPS ja Classic eivät joudu kokemaan ainakaan suuria paineita suomalaisyleisöltä. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Classic eivät joudu kokemaan ainakaan suuria paineita suomalaisyleisöltä. Kuva: Anssi Koskinen

Kysyimme viime viikolla viikon kysymyksenä, että ”voittaako jompi kumpi suomalaisjoukkue Champions Cupin?”.

Lukijoiden usko oli melkoisen tiukalla, sillä suomalaismestaruuteen uskoi vain 29,7% vastaajista. Perusteluja ei tullut foorumille, mutta Facebookissa epäiltiin suomalaisten saumoja. Varsinkaan raajarikkoiselle Classicille ei jätetty menestyssaumaa.

Mielipiteet ovat hyvinkin perusteltuja siinä mielessä, että suomalainen naisten joukkue on voittanut Champions Cupin vain kahdesti ja miesten joukkue neljästi. Naisissa viimeisin mestari on Classic (03-04) ja miehissä Classic (18-19).

TPS:n naisten joukkue pelaa Lempäälän Bläk Boksissa lauantaina klo 13 alkaen Champions Cupin välierissä FBC Ostravaa vastaan. Classicin miesten välierä on taasen sveitsiläistä GC Zurichia vastaan klo 16 alkaen. SalibandyTV näyttää ottelut.