Kelpaako piste: Kuulijat kysyivät – ”Mihin Insinööriliiton rahat ovat menneet”?

Kelpaako piste vastailee kuulijakysymyksiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste vastailee kuulijakysymyksiin. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste?-podcastin 14. jakso ruotii tukun kuulijakysymyksiä.

Uusimmassa jaksossa vastaillaan lukuisiin kuulijakysymyksiin paneelikeskustelu tapaisella ratkaisulla. Myös triviassa nähdään spektaakkeli, kun tällä kertaa kisataan Kelpaako piste -asiantuntijat vastaan fanit. Lisäksi top 3 -listauksessa perataan selostajat läpi ja kuulijapuhelu soitetaan Hämeenlinnaan.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.