Kelpaako piste: Liigakarsinnat – ”Polviliukutuuletukseenhan se sit päätty”

Liigakarsinnan toinen vaihe alkaa. Kuva: Ari Arola

Liigakarsinnan toinen vaihe alkaa. Kuva: Ari Arola

Kelpaako piste? -podcastin 20. (juhlajakso) käsittelee eritoten karsintoja.

Uusimmassa jaksossa painopiste on siis vahvasti playoff-huumassa, kun sekä Inssi-Divarin että F-Liigan karsintoja käydään läpi. Ratkasupeleihin keskittyvän Niklas Niemen paikan studiosta ottaa Henri Luoma. Top-listauksessa käydään läpi todennäköisesti siviilielämässä parhaiten menestyvät pelaajat, ja kuulijapuhelut suuntaavat Liminkaan sekä Ruskeasuolle.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.