Podcastit

Kelpaako piste: Liigakarsintaennakot – ”Sit on paskat housussa Mosallakin”

16.03.
2023
Podcastit

Hawks lähtee haastamaan EräViikinkejä liigakarsintaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Kelpaako piste? -podcastin 19. jakso perkaa F-liigan karsintoja.

Viikon toinen jakso on pyhitetty F-liigakarsinnoille. Jokainen ottelusarja perataan erikseen ja lisäksi otetaan pieni katsaus myös Inssi-Divarin karsintoihin. Kuulijapuhelut F-liigajoukkueisiin, kun Turusta vastaamaan saadaan Antti Hopeanaula ja EräViikingeistä Patrik Laitinen.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Divaria käsittelevä podcast. Vakiojäseninä toimii kolme Divarin pelaajaa, kukin eri joukkueista: Severi Hopsu SC Hawksista, Atte Silvennoinen Kirkkonummi Rangersista sekä Niklas Niemi M-Teamista yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.

Päivitys 16.3. klo 15.59: Otsikkoa muokattua virheellisen lainauksen vuoksi.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen