Hawks julkaisi kolmikon pelaajasopimukset – ”Nyt oli aika uusille haasteille”

Luukas Huolman pelaa ensi kaudella Hawksissa. Kuva: Jarmo Koskela

Divarin Haks julkaisi tällä viikolla kolme pelaajasopimusta.

EräViikingeissä viime kaudella kahdeksan liigapeliä (0+0) pelannut puolustaja Luukas Huolman (s. 2001) siirtyy joukkueeseen. Huolman on pelannut Divarissa EV Akatemian paidassa kaikkiaan 33 peliä (15+7).

– Nyt oli aika uusille haasteille. On ollut kiva aloittaa hommat hyvässä porukassa. Hawks on ensi kaudella varmasti nälkäinen ja tiivis ryhmä, Huolman sanoitti Hawksin tiedotteessa.

Teemu Arkkila (s. 1997) liittyy joukkueeseen LNM:stä. Raamikas puolustaja on pelannut Divarissa 63 peliä (9+7). Justus Savolainen (s. 2004) siirtyy joukkueeseen Suomisarjan Blackbirdsistä. Viime kaudella laituri iski 19 otteluun tehot 11+10.