Viikon kysymys: Pidätkö F-liigan draftia hyvänä uudistuksena?

Draft on jakanut mielipiteitä salibandykansan osalta. Kuva: Anssi Koskinen

Draft on jakanut mielipiteitä salibandykansan osalta. Kuva: Anssi Koskinen

F-liigan draft-tilaisuus järjestettiin 17.5. Lempäälän Bläk Boksissa. Tilaisuudessa varattiin 36 pelaajaa kaikkiaan 12 miesten liigajoukkueeseen.

Kolmella kierroksella kaksi olivat niin sanottuja normaaleita varauskierroksia, ja yhdellä kierroksella piti varata pelaaja jostain top4-maiden ulkopuolelta. Itse tilaisuuden perusteella ainakin neljä pelaajaa pelaa ensi kaudella. Ainakin osa liigajoukkueista neuvottelee draftattujen pelaajien kanssa.

Draftia ruodittiin laajemmin tämän viikon pääkirjoituksessa, ja se on luettavissa täältä: Pääkirjoitus: Draft ei ole niin surkea kuin somessa väitetään, mutta ei myöskään niin hyvä kuin markkinoidaan​

Joka tapauksessa draftia ollaan jatkamassa ja ensi kaudella mukaan tulevat tiettävästi naisten liigajoukkueet. Mitä sinä olet mieltä nyt nähdyn ja koetun perusteella: Onko draft hyvä uudistus vai ei? Mitkä asiat siinä sakkaavat ja mitkä asiat ovat hyviä?

Vastaamaan ja keskustelemaan pääsee foorumilla linkin kautta

Lisää draftista täällä