Viisi kysymystä: Mikä olisi sopiva hintalappu Valte Karvoselle, Jani Lämsä?

Jani Lämsä vastaili Pääkallon tenttauksiin. Arkistokuva: Esa Takalo

Jani Lämsä vastaili Pääkallon tenttauksiin. Arkistokuva: Esa Takalo

Pääkallon kesäisessä audiohaastattelusarjassa kysytään viisi kysymystä miesten F-liigan ensi kauden päävalmentajilta.

Konseptin mukaisesti kysymyksiä on kaikkiaan viisi ilman niin kutsuttuja lisäkysymyksiä. Haastatteluissa on lähtökohtaisesti eri kulmat, mutta vakiokysymyksenä tentataan sitä, että kenet valmentaja ottaisi joukkueeseensa ulkopuolelta, jos se olisi vain suinkin mahdollista.

OLS:n ensi kauden pääkäskijä Jani Lämsä asettautuu tämän viisi kysymystä -jakson piinapenkkiin. Lämsältä udellaan muun muassa Sveitsiin siirtyneen Valte Karvosen hintaa, joka osoittautuu ennakoitua matalammaksi.

Haastatteluiden julkaisuajankohta on aina maanantaisin ja perjantaisin. Haastatteluista tulee uutisnosto Pääkallon sivuille ja haastattelut on kuunneltavissa Pääkallon podcastit-tililtä Spotifysta ja Itunesista ja itse artikkelista Soundcloudin kautta tai Soundcloudin kautta suoraan.