KalloCastin tiedotustilaisuus on peruttu – ”Onko tarpeellinen jollekin 12 katsojalle”

Kuva: Toni Lötjönen

Kuva: Toni Lötjönen

Salibandypodcast KalloCastin piti tänään sunnuntaina pitää tiedotustilaisuus jatkoaikaistaan Reeo Tiiaisen Instagram-livessä.

Sunnuntaina ilmeni kuitenkin, että kolmikolla ei ollut hajuakaan mitä tiedotustilaisuus pitää sisällään.

– Mitä me edes sanotaan siinä livessä?, jäsen Siltanen kysyi Whatsapp-keskustelussa.

– Niin mietin just onko tarpeellinen jollekin 12 katsojalle, Toni Lötjönen pohti perään.

Tuottaja Tiiaisella oli vahvempi luotto satoihin, jopa tuhansiin katsojiin, mutta IG-live jouduttiin perumaan, kuten Amy Winehousin keikka Provinssirockissa 2007. Paikkaamaan saatiin kuitenkin somemaailman Sturm und Drang, eli normaali Instagram-päivitys, jonka sisältö on tässä:

KalloCast jatkaa ilmestymistään kaudella 2023-24. Se ilmestyy vuoroviikon KalloCastin Patreon– ja Spotify-tileillä Ylijohtavan aitio -haastatteluohjelman kanssa. Molemmat ohjelmat sisältyvät viiden euron kuukausihintaan.

Ensimmäinen kauden 2023-24 KalloCast julkaistaan 25.9. alkavalla viikolla. Ohjelman tekoa jatkavat Toni Lötjönen, Reeo Tiiainen ja Joel Siltanen. Voit ottaa KalloCastin seurantaan myös Instagramissa täältä.