Kelpaako piste: Inssi-Divarin tilanne puhuttaa – “Tää sarja on v***u myyty”

O2 ja Happee Steamers aloittivat kautensa paikallisväännöllä. Kuva: Esa Jokinen

O2 ja Happee Steamers aloittivat kautensa paikallisväännöllä. Kuva: Esa Jokinen

Inssi-Divarin virallinen äänitorvi Kelpaako piste? nostaa kauden kakkosjaksossa prässin korkealle.

Jaksossa Atte ja Niklas käyvät läpi kauden avausta ja erityisen huomion saa Inssi-Divari X Salibandyliitto yhteistyö. Puhelussa soitetaan Severille sängyn pohjalle ja TOP 3-listauksessa käydään läpi pelaajia keneen haluaisi tutustua!

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.