Viikon kysymys: Nähdäänkö tällä kaudella samat karsijat kuin viime kaudella?

FBC Turku oli viime kaudella runkosarjan viimeinen, mutta hoiti karsinnat kunnialla. Kuva: Jarmo Koskela

FBC Turku oli viime kaudella runkosarjan viimeinen, mutta hoiti karsinnat kunnialla. Kuva: Jarmo Koskela
Tällä viikolla Viikon kysymyksessä kysytään, että karsivatko kevään 2023 karsintajoukkueet sarjapaikastaan myös keväällä 2024.

Kaudella 2022-23 miesten F-liigan karsintoihin joutuivat 11. sijoittunut EräViikingit ja runkosarjan jumboksi jäänyt FBC Turku. Tällä kaudella nämä kaksi joukkuetta ovat kolmen pelatun ottelun jälkeen ainoat nollakerholaiset.

Jos mietitään muita ”kellariin” arvioituja joukkueita niin Jymy otti taasen kahdesta ensimmäisestä pelistä täydet kuusi pistettä. Kausi on totta kai pitkä ja takana on vasta vähän pelattuja pelejä, mutta siksi tällaista arviointia voikin tehdä, kun sijoitukset eivät ole täysin lukittuja.

Eli joutuvatko nollakerholaiset ErVi ja FBC Turku jälleen karsimaan sarjapaikoistaan? Jos olet sitä mieltä, että jompi kumpi tai kumpikaan ei karsi, niin voit ilmoittaa keskustelussa mitkä joukkueet karsivat sen sijaan. Pääkallon kausiarviossa karsimaan meni Jymy FBC:n ohella ja EräViikingit oli sijoitettu kymmenenneksi.

Viikon kysymys: Nähdäänkö tällä kaudella samat karsijat kuin viime kaudella?