Mielenkiintoinen uutinen – Holopainen siirtyi Lapin kalastusvesille

Jyrki Holopaisen pelit jatkuvat eksoottisessa osoitteessa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Jyrki Holopaisen pelit jatkuvat eksoottisessa osoitteessa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

SBC Levi kertoi alkuviikosta mielenkiintoisesta pelaajahankinnasta, kun se julkisti Jyrki Holopaisen, 35, siirtymisen miesten edustusjoukkueeseen.

Holopainen pelasi vielä viime kaudella Sveitsin liigassa ja häntä huhuiltiin kauden jälkeen palaavaksi F-liigan Happeeseen tai SPV:hen. Holopainen selitti ratkaisuaan kittiläläisseuran uutisessa.

– Tällä erää tuntuu, että liigakentät eivät ole minua varten. Olen haaveillut kauan pohjoisessa ja Lapissa asumisesta. Nyt siihen oli mahdollisuus, joten otin yhteyttä SBC Levin toiminnanjohtajaan Tuomas Similään ja päätin lähteä kokeilemaan elämää lappilaisena. Harrastukset on lähellä luontoa ollut pienestä asti, eli tykkään kalastella, liikkua luonnossa sekä lasketella, ja Kittilähän on tunnettu näistä mahtavista harrastusmahdollisuuksista, Holopainen selvensi.

Holopaisen kerrotaan toimivan myös SBC Levin naisten joukkueen päävalmentajana. Maajoukkuetasolla Suomea yhdeksän kertaa edustanut Holopainen on pelannut miesten liigatasolla 479 ottelua (137+185) OLS:ssa ja SPV:ssä. Holopainen on voittanut SPV:n kanssa kolme SM-kultaa, neljä hopeaa ja yhden pronssin.

Holopaisen edustama SBC Levi pelaa nelosdivisioonaa Lapin lohkossa.

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen