KalloCastin nimilista Malmön kisoihin on tässä – Turku-Tampere -akselilla vahva edustus

KalloCast helpotti Esa Jussilan MM-valintoja. Kuva: Anssi Koskinen

KalloCast helpotti Esa Jussilan MM-valintoja. Kuva: Anssi Koskinen

Viime viikolla julkaistussa KalloCastissa spekuloitiin Suomen miesten vuoden 2024 MM-joukkuetta. Nyt voit kuunnella ohjelmaa viikon ilmaiseksi, ja tuoreesta jaksosta löytyy myös perusteet MM-valinnoille.

Tällä kaudella ohjelma siirtyi Patreoniin ja on normaalisti kuukausimaksuinen. Tänään perjantaina 24.11. voit kuitenkin klo 21 mennessä lunastaa viikon ilmaisen kuuntelutarjouksen, jolloin kaikki syksyn jaksot on kuunneltavissa. Jos et jostain kummallisesta syystä vakuutu, voi tilauksen peruuttaa viikon loppuun mennessä veloituksetta. Tarjous löytyy täältä.

Voit kuunnella (normaalistikin) ohjelmaa joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana.

KalloCastin MM-joukkue vuoden 2024 Malmön kisoihin:

Maalivahdit
Lassi Toriseva (Classic)
Oskari Fälden (TPS)

Kenttäpelaajat:
Jere Niemelä (TPS)
Otto Lehkosuo (Floorball Köniz)
Lauri Stenfors (TPS)
Alpo Laitila (Classic)
Konsta Tykkyläinen (Classic)
Miska Mäkinen (Nokian KrP)
Rasmus Kainulainen (Oilers)
Justus Kainulainen (Oilers)
Aaro Astala (Oilers)
Eemeli Salin (Classic)
Nico Salo (Classic)
Sami Johansson (Zug)
Oskari Heikkilä (Classic)
Eetu Sikkinen (Classic)
Ville Lastikka (Classic)
Waltteri Vesterinen (TPS)
Miko Kailiala (Zug)
Tuomas Ojala (TPS)

Varalle: Miro Tuomala (Nokian KrP), Joonas Kaltiainen (Team Thorengruppen), Nico Jonaeson (Nokian KrP), Olli Laine (TPS), Jonne Junkkarinen (Happee), Antti Suomela (Oilers), Joona Rantala (Nokian KrP), Joonatan Kovanen (Nokian KrP), Mikko Laakso (Nokian KrP), Markus Salmi (Happee)