Uudesta maajoukkueen peliasusta pidettiin foorumilla – ”Varsin hienot paidat”

Kuva: Juha Ollikainen

Kuva: Juha Ollikainen

Viime viikolla kysyimme viikon kysymyksessä, että”Onko Suomen uusi maajoukkueasu hitti vai huti?”.

Äänestyksen perusteella on nimenomaan hitti, sillä 83,1% piti asua hittinä, kun 16,9% vastaajista hutina. Keskustelufoorumilla käyttäjä ”Laituri” sanoitti tuntojaan:

”Varsin hienot paidat. Tuosta hämärästä videosta ei tosin paljon saa selvää värityksestä eikä kokonaisuudesta. Housut näyttävät kummallisesti erisävyisiltä sinisiltä kuin paidat. Kokonaisuus epäselvän kuvan perusteella niukasti plussalla.”

Käytännön toteutuksessa ilmeni kuitenkin ongelma Malmön EFT:n perusteella. Suomen ja Sveitsin U19-pelissä Suomalaispelaajien valkoisten pelipaitojen numeroista ei saanut lähetyksessä kunnolla selvää. Ohessa Toni Lötjösen kuva aiheesta: