Yllätyssiirto – Niemelä vaihtaa seuraa Jyväskylän sisällä kesken kauden

Marius Niemelä on Happeen mies loppukauden ajan. Kuva: Esa Jokinen

Hyökkääjä Marius Niemelä, 17, siirtyy Divarin O2-Jyväskylästä liigajoukkue Happeen riveihin.

Niemelän siirtoa voi pitää hyvin erikoisena kesken pelikauden. Niemelän osalta julkaistiin vuoden alussa kahden vuoden jatkosopimus O2:n kanssa. Pääkallon tietojen mukaan sopimuksessa on ollut liigapykälä, mikä on mahdollistanut siirron.

Niemelä on yksi ikäluokkansa kovimmista lupauksista Suomessa. Vuonna 2006 syntynyt hyökkääjä pelaa jo kolmatta kauttaan Divarissa, ja on takonut 50 peliä Divarissa (31+38=69). U19-maajoukkueessa Niemelä on debytoinut tänä syksynä.

Happeen kannalta Niemelä tulee paikkaamaan loukkaantuneen sentteri Kaapo Siekkisen jättämää aukkoa keskikaistalle. Happeen tiedotteen mukaan Niemelän sopimus kattaa loppukauden ja on voimassa välittömästi. Siinä on optio myös kaudesta 2024-25.

– Mahtavat fiilikset hypätä kesken kauden liigaympyröihin mukaan, vaikka tilanne tuli tosi nopeasti eteen. Vaikka olen viihtynyt O2 todella hyvin, niin halu mennä pelaajana eteenpäin on todella kova, minkä takia tähän päätökseen päädyttiin. Nälkää on ja halua osoittaa että pärjään jo liigatasolla, Niemelä sanoitti Happeen tiedotteessa.