Kelpaako piste: Divarin joulutodistukset: “Oma arvosana on 5”

Kelpaako piste? arvioi Divarin syyskauden. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste? -podcastin jaksossa numero 43 arvioidaan Divarin syksyä joulutodistusten muodossa.

Pikkujoulujaksossa paikalla on koko kolmikko ja pöydällä on alkukauden perusteella välitodistukset Inssi-Divarijoukkueille. Jaksossa vastaillaan myös muutamiin kuulijakysymyksiin ja TOP3-osiossa käydään läpi alkukauden suurimpia pettymyksiä. Voimatauko-osiossa Niklas juontaa ID:n oman Elämäni Biisi – kilpailun.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.