KrP:lta kaksi tärkeää sopimusuutista – Rantala jatkaa ainakin kaksi kautta joukkueessa

Joona Rantalan peliura jatkuu Nokialla. Kuva: Esa Jokinen

Nokian KrP on jatkanut jatkosopimusten julkaisua aiemmin julkaistun Mikko Laakson sopimuksen jälkeen.

Sentteri ja joukkueen kapteeni Joona Rantala, 24, jatkaa joukkueessa ainakin kaksi seuraavaa kautta. Rantala on pelannut liigassa NST:ssä, Classicissa ja KrP:ssa yhteensä 262 liigapeliä (276+200). Meneillään oleva kausi on jo kuudes KrP:ssa, ja Rantala on saavuttanut KrP:ssa kahden hopean lisäksi yhden SM-pronssin. Classicin kanssa Rantala voitti myös SM-kullan keväällä 2018. 24 maaottelua (8+13) pelannut Rantala edusti Suomea vuoden 2022 MM-kisoissa.

Puolustaja Eemil Ukkonen, 27, jatkaa joukkuessa myös kaksi seuraavaa kautta. Happeessa ja KrP:ssa Ukkonen on pelannut 343 liigaottelua (66+94). Ensimmäisellä kaudella Ukkonen juhli SM-kultaa Happeen kanssa, ja on sittemmin saavuttanut kolme SM-hopeaa ja yhden pronssin.

Puolustuspään erikoisosaaja on edustanut Suomea neljässä maaottelussa urallaan.

– Erinomaiset fiilikset jatkosopimuksen synnyttyä. Päätös jatkosopimuksen allekirjoittamisesta oli helppo, koska molemmilla osapuolilla oli halukkuus päästä sopimukseen. Jo tässä vaiheessa sopimuksen solmiminen antaa rauhaa jatkaa laadukasta jokapäiväistä työntekoa.

– Myös tieto siitä, että joukkue pysyy laadukkaana jatkossakin helpotti entisestään sopimuksen tekemistä. Tulevan suhteen joukkueen näkymä tulee varmasti olemaan kirkas, sillä joukkueessa vallitsee hyvä ja terve kilpailutilanne ja joukkueesta löytyy jatkuvuutta, Ukkonen kommentoi seuran tiedotteessa.