Seinäjoen joukkueet voitokkaina lauantaina – Keskiseltä yksi kauden komeimmista maalisyötöistä

Juuso Keskinen (keskellä) oli liekeissä lauantaina. Kuva: Juha Käenmäki

Miesten liigavuoden kaksi viimeistä ottelua pelattiin lauantaina Vantaalla ja Seinäjoella.

Vantaalla miteltiin molemmille joukkueille tärkeä peli, kun EräViikingit isännöi Nurmon Jymyä. Jymy oli alusta alkaen askeleen pari edellä ja voitti pelin loppuluvuin 7-6. Kokenut Jari Hankkio (1+2) oli vieraiden tehokkain. ErViltä Juuso Möttönen tykitti pisteet 3+2 ja Simon Stransky säväytti ilmaveivimaalillaan.

Jymyn kannalta voitto katkaisi kahdeksan ottelun tappioputken. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon yksinäisin joukkue ollen yhdeksentenä. Sillä on matkaa pudotuspeliviivan yläpuolella olevaan OLS:aan kahdeksan pistettä ja toisaalta kymmenentenä oleva LASB on seitsemän pisteen päässä takana. Sarjajumbo ErVille tappio oli seitsemäs putkeen ja nykyisellä tahdilla joukkue joutuu karsimaan sarjapaikastaan tälläkin kaudella.

Toisessa pelissä SPV jatkoi vakuuttavaa OLS-kotipelien voittoputkeaan kaatamalla oululaiset 8-4. OLS:lla oli pelissä pahoja menetyksiä poissaolojen myötä, mutta SPV oli myös hyvässä vireessä eritoten ykköskenttänsä myötä. Ottelun hahmo oli Juuso Keskinen (3+2), joka tarjosi yhden kauden hienoimmista syötöistä Konsta Haukkalan (2+0) maalaamaan 6-2-osumaan. Ketjun kolmas pelaaja Riku Hakanen (1+2) oli myös pelipäällä.

SPV:lle voitto oli neljäs viimeisestä viidestä ja se nousi Happeen ohi sarjataulukon vitoseksi. Kahden ottelun tappioputkessa oleva OLS on hävinnyt viimeisestä viidestä pelistä kolme ja jatkaa kahdeksantena sarjassa.

Perjantaina pelattiin myös Happee-Classic ja siitä voi lukea lisää täältä.

EräViikingit-Jymy 6-7

SPV-OLS 8-4
<div style=”width: 100%; height: 0; padding-bottom: 56.25%; position: relative;”><iframe id=’embeddedCode_iframe’ name=’embeddedCode_iframe’ allowfullscreen style=’position: absolute; border-style: none; border-width: initial; border-color: initial; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; left: 0; top: 0; height: 100%; width: 100%;’ src=’//sf.nm-ovp.nelonenmedia.fi/player/misc/embed_player.html?nid=4473117′></iframe></div>