Yllätysvärväys – TPS kiinnitti Oliver Niemelän loppukaudeksi

Oliver Niemelä edustaa TPS:aa loppukauden. Kuva: Anssi Koskinen

Entinen TPS-juniori, ja tällä kaudella aiemmin seuran kolmosjoukkuetta edustanut Oliver Niemelä, 24, liittyy Suomen mestarin vahvuuteen loppukaudeksi.

Niemelä pelasi kaksi viimeistä kautta FBC Turussa Divaria ja liigaa. Viime kaudella Niemelä debytoi liigassa ja laituri iski tehot 14+4 kaikkiaan 27 ottelussa. Sopimus yltää aina kauden 2024-25 loppuun asti.

– Oliver on tietysti TPS-kasvattina tuttu pelaaja. Viime kausi meni BC:ssa ja liigadebyytti oli onnistunut. Hän otti itse yhteyttä ja kysyi mahdollisuutta harjoitella ja antaa näyttöjä, sillä paloa liigassa pelaamiseen oli. Oliver on ollut treeneissä oma energinen itsensä, joten oli helppoa tehdä kauden 24-25 loppuun asti kestävä sopimus, TPS:n päävalmentaja ja urheilujohtaja Perttu Kytöhonka kommentoi.

Niemelä palaa TPS:aan luottavaisin mielin.

– Pari vuotta meni muualla, mutta oikeastaan pienestä pitäen edustanut Tepsiä, joten on hienoa tulla takaisin ja pelata taas liigapelejä! Aion tarjota räväkkää pelaamista ja maalintekoa, niissä on omat vahvuudet, Niemelä sanoitti.

Tuloksellisesti vaihtelevasti esiintynyt TPS on sarjassa tällä hetkellä kuudentena.