Huhu Ruotsissa – Kaupit matkalla Sveitsin rahaseuraan?

Veera Kaupin osoite voi löytyä tulevaisuudessa muualta kuin Ruotsista. Kuva: Henri Keränen

Ruotsalainen salibandylehti Innebandymagazinet arvioi viime viikolla, että Suomen maajoukkuetähdet Veera ja Oona Kauppi saattavat olla matkalla Sveitsin liigaan.

Mr. Silly -osiossa arvioidaan useimmiten siirtohuhuja, ja niin tässäkin tapauksessa. Tekstin perusteella arvioidaan, että Kaupit voisivat olla lähdössä siksi, että he ovat voittaneet Ruotsissa jo kaiken.

Molemmilta löytyy useampi Ruotsin mestaruus ja Champions Cupin voitto ja Veera Kauppi valittiin juuri neljännen kerran maailman parhaaksi pelaajaksi. Palstalla arvioitiin myös, että Zug pystyy tarjoamaan taloudellisesti paremman sopimuksen kuin Thorengruppen. Zugin miesten joukkueeseen hankittiin täksi kaudeksi miesten maajoukkuetähdet Miko Kailiala sekä Sami Johansson sekä ruotsalaistähti Albin Sjögren.

Zugilla on sveitsissä vahva naisten joukkue, mutta sarjan taso ei vastaa läheskään Ruotsin sarjan tasoa, mikä saattaa jarruttaa haluja siirtyä juuri Sveitsiin. Artikkelin perusteella siirto ei ole mitenkään varma, mutta jutun perusteella on ihan mahdollista, että Kaupit vaihtavat maisemaa lähitulevaisuudessa.