Lähes puolet vastaajista uskoi Classicin mestaruuteen – ”Voittamisen kulttuuri”

Keskustelufoorumilla löytyi uskoa Classicin mestaruuteen. Kuva: Esa Jokinen

Kysyimme vuoden 2023 lopulla, että ”Mikä joukkue voittaa miesten Suomen mestaruuden?”.

Vastausten perusteella se on Tampereen Classic. Sarjaa johtava joukkue sai äänistä 49,2 prosenttia. Kakkonen oli Nokian KrP, joho uskoi kaikkiaan 18,5% vastaajista. Kolmas suosikki oli Esport Oilers, johon uskoi 15,4% vastaajista.

Loput viisi joukkuetta jäivät pienempiin lukemiin järjestyksessä Indians (4,6%), OLS (4,6%), Happee (3,1%), TPS (3,1%) ja SPV (1,5%). Vuodesta 2010 alkaen mestaruuden ovat voittaneet vain SSV, SPV, Happee, Classic ja viimeksi TPS.

Classicin suosikkiasema tiivistyi keskustelija Defencen kommenttiin: ”Classic: Voittamisen kulttuuri”.