Happee tiedotti – päävalmentaja Kotilainen siirtyy Sveitsin liigan kauden jälkeen

Tero Kotilainen valmentaa ensi kaudella Sveitsissä. Kuva: Esa Jokinen

Happeen miesten liigajoukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen valmentaa ensi kaudella Sveitsissä.

Uusi osoite on HC Rychenberg-Winterthur ja sopimus on kaksivuotinen kauden 2024-25 alusta alkaen. Kotilaisen rooli on olla osana miesten edustusjoukkueen valmennusta ja U21-joukkueen valmennusta. Kotilaisen tehtäviin kuuluu myös seuran pelifilosofian kehitys U14-ikäluokasta aikuisiin asti.

– HCR otti ensimmäisen kerran yhteyttä viime vuoden lokakuussa ja silloin aloitimme neuvottelut mahdollisesta siirtymisestä Sveitsiin. Joulukuun puolivälissä he lennättivät minut tutustumaan heidän organisaatioon, toimintaan ja olosuhteisiin paremmin. Se vahvisti ajatuksiani siirtymisestä Sveitsiin. Heti vuodenvaihteen jälkeen saatiin kaikki asiat sovittua ja sopimukset allekirjoitettua, Kotilainen kommentoi.

Kotilainen on toiminut neljä viime kautta Happeen miesten päävalmentajana, mutta kaikkiaan kokemusta seurasta on kertynyt jo yhdeksän vuotta. Happeen tiedotteessa hän kuvailikin lähtöään haikeaksi.

– On ollut suuri kunnia kuulua Hirviperheeseen näin pitkään. On ollut etuoikeus saada tutustua ja toimia teidän monien mahtavien ihmisten kanssa kaikki nämä vuodet. Erityisesti haluan kiittää kaikkia seuran nykyisiä ja entisiä pelaajia ja valmentajia, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Nämä 9 vuotta teidän kanssanne ovat olleet elämäni parhaimpia vuosia. Iso kiitos siitä teille.

– En koskaan olisi uskonut voivani tuntea siten, että joku urheiluseura voisi olla ”kotini”. Mutta Happeesta tuli näiden vuosien aikana minun ”kotini”. Toivottavasti saan joskus vielä palata kotiin, Kotilainen sanoitti.

Happee kertoi tiedottavansa tulevan kauden valmentajista lähiviikkoina.