KalloCast: Miten SPV pärjää brandypörssissä? ”Hemmetin tyylikäs seura”

SPV pärjäsi erinomaisesti brandypörssissä. Kuva: Juha Käenmäki

KalloCastin 148. jakso on extra-jakso, jonka aiheena on tuttu brandypörssi.

SPV tulee brandypörssiin rytinällä, ja tarjoaa kovat lukemat taululle. Kuuntele jakso, niin tiedät miten SPV:tä arvioitiin, sillä ensi viikolla julkaistaan kauden viimeinen brandypörssi ja siinä joukkueena on SC Classic.

Voit kuunnella ohjelmaa joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista. KalloCast on Pääkallon alaisuudessa toimiva podcast.

Ohjelmaa tekevät Toni Lötjönen, Joel Siltanen ja Reeo Tiiainen. Tiiainen toimii myös ohjelman teknisenä tuottajana. KalloCast tekee kaupallista yhteistyötä Tallink Floorball Tournamentin kanssa. Ilmoittaudu mukaan vuoden hauskimpaan turnaukseen täältä!

Brandypörssi: SPV
– Pelillinen identiteetti 1-5
– Seuran/joukkueen yleinen kiinnostavuus esim. yleisömäärät jne. 1-5
– Seuran/joukkueen viestintä/some/ulkoasu 1-5
– Seuran/joukkueen tulevaisuus 1-5