Kelpaako piste: Tässä on Divarin vahvin pelaaja – ”140 kiloa”

Kelpaako piste? selvitti Divari-pelaajien fyysistä osaamista. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako pisteen? jaksossa numero 38 käydään läpi Divari-joukkueiden pelaajien fysiikkaa.

Jaksossa 38 paikalla on vakiokolmikko. Pöydällä on erityisesti alkuviikosta joukkueille lähetettyjen kyselyiden tulokset. Kyselyissä selvitettiin pelaajien penkki- ja coopertuloksia sekä inhokkivierashalleja. Jaksossa vastaillaan totutusti saatuihin kysymyksiin ja käydään ajankohtaisia aiheita läpi. TOP3-aiheena salibandyn turn offit ja Voimatauko-osiossa otetaan yhteys kattavan Divariuran omaavaan ja nykyään TPS:ssä hyökkäävään Kasperi Kantoseen.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.