Kelpaako piste: ”Tiikereissä kaikki haluaa kaverin kovimman kentän vastaan”

Kelpaako piste? kysyi valmentajien mielipiteitä koskien Divaria. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste? -podcastin jaksossa 39 käsitellään pääosin Inssi-Divarin valmentajia ja valmentamista sarjassa.

Keskustelun tueksi joukkueen päävalmentajille lähetettiin aiemmin kyselyt liittyen valmennustiimin roolitukseen, suunnitteluun ja toimintaan ylipäätään. Valmentajuuteen antaa lisämausteensa puhelimitse mm. SaiPassa valmentanut Mikael de Anna.

Jaksossa paikalla on jälleen koko kolmikko Atte, Niklas ja Severi. Valmentajakeskustelun lisäksi pinnalla ovat menneet ottelut ja vellovat puheenaiheet. TOP-3 käsittelee Divarin comebackeja ja Voimatauolla ääneen pääsee Josban Juho Väisänen.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.