Kolme sentteriä perusti podcastin – mukana kahden pirkanmaalaisjoukkueen pelaajia

Nico Salo on osana Sentterit-podcastia. Kuva: Esa Jokinen

Huipputason salibandysentterit löivät viisaat päänsä yhteen, ja aloittavat uuden salibandypodcastin nimellä Sentterit Show.

Nokian KrP:n Joona Rantala, Classicin Nico Salo ja entinen Classic-pelaaja Jussi Piha. Uransa päättänyt Piha johtaa puhetta, ja kaksi kovaa kilpakumppania osallistuvat keskusteluun. Salo ja Rantala ovat toisaalta myös joukkuekavereita maajoukkueessa. Koko kolmikko on myös edustanut urallaan Classicia.

Taustavireenä keskusteluun toimii Rantalan ja Salon taistelu SM-kullasta, sillä Classic ja KrP ovat tällä hetkellä sarjan kaksi suurinta suosikkia. Aihealueet liittyvät pääosin salibandyyn, mutta myös urheiluun yleisemmin.

Faktat:
– Ensimmäinen jakso julkaistaan ke 14.2.
– Uusi jakso tulee julki joka keskiviikko
– Jaksot julkaistaan Spotifyssa sekä Youtubessa videopodcasteina
– Ensimmäinen kausi kestää 11 viikkoa, eli miesten liigakauden loppuun asti