Rankkojen Ankkojen valmennus vaihtuu kauden jälkeen

Seppo Pulkkinen ja Jani Lipsanen eivät jatka SSRA:n penkin takana. Kuva: Ari Arola

Naisten liigan oululainen SS Rankat Ankat uutisoi maanantaina Instagramissa, että sen valmentajat Seppo Pulkkinen ja Jani Lipsanen eivät jatka joukkueen peräsimessä ensi kaudella.

Pulkkinen ja Lipsanen ottivat vetovastuun vuonna 2022, ja silloin valmennuskaksikon osalta sovittiin kahden vuoden pestistä. Kaksikon tulevista osoitteista ei ole vielä tietoa.

SSRA kertoi tiedotteessaan, että seura uutisoi uudesta valmennuksesta kevään aikana. Joukkueen kausi on edelleen kesken, ja oululaisryhmä on tällä tietoa etenemässä pudotuspeleihin runkosarjan kuudennelta sijalta.

Pulkkinen on yksi kaikkien aikojen kokeneimmista salibandyvalmentajista. Uralta löytyy pitkä pätkä Happeen miesten liigajoukkueessa, joka huipentui vuoden 2014 SM-kultaan sekä naisten maajoukkueen valmennusta. Lipsanen on myös kokenut valmentaja ja johdatti Suomen naisten U19-maajoukkueen MM-kultaan vuonna 2021.